Терапия "Хидра Максимум"

Интензивна хидратираща грижа за дехидратирана и суха кожа.

Водата е елексир на живота и е важна за всички функции в кожата. Ние доставяме на кожата си оптимално количество влага не само чрез пиене на достатъчно количество вода, но и чрез прилагане на козметични продукти.

Продуктите от хидратиращата линия съдържат естествени компоненти, които защитават спосопбността на клетките да свързват влагата в кожата и помагат за генерирането на устойчива доставка на влага. Кожата отново изглежда лъчезарна и става видимо по-мека и по-гладка от ден на ден.

За каква кожа е подходяща терапията за хидратация на Dr. med. Christine SCHRAMMEK?

Тази терапия за хидратация е подходяща за дехидратирана и девитализирана кожа без блясък, за кожа след продължително излагане на слънчева радиация, както и за хора работещи на открито и кожата им е подложена на атмосферни влияния. Много подходяща като възстановяваща процедура след химичен пилинг. 

Колко често трябва да правя терапия за хидратация?

При много дехидратирана кожа (например кожа на пушачи) и при наличие на първи бръчки препоръчваме да се направят 4-6 процедури веднъж седмично. При нормална и девитализирана кожа, след химичен пилинг или радиочестотен лифтинг– една терапия е достатъчна.

Колко време се задържа резулататът от тази терапия за хидратация?

Резултатът от терапията е мигновен и се задържа за постоянно при полагане и на домашна грижа. Усещането е за мека и нежда кожа пълна с живот.

Тази терапия за хидратация включва ли масаж на лицето?

Да, всички етапи от терапията за хидратация се изпълняват чрез масаж на лицето за по-ефективно проникване на съставките. Масажът е важна от част от процедурата. Той позволява на активните съставки да проникнат в кожата, а ефектът от него е по-здрава и по-тонизирана кожа.

Аз съм на 19, терапията за хидратация подходяща ли е за мен?

Да, без значение от възрастта е особено след лятото и при смяна на сезоните да се прави хидратираща процедура на лицето, тогава кожата губи най-много вода, както и след химичен пилинг за борба с акне и други кожни несъвършенства.

Какво е времетраенето и цената на процедурата?

Продължителност: 60 мин.

Цена: 50лв.