Лазерната епилация вече е достъпна

Напълно безопасна за всеки тип кожа дори с тен

Повече информация

Много мъже изполват лазерна епилация

Перманентното обезкосмяване е силно предпочитано от хиляди мъже

Повече информация

Всяка зона по тялото може да бъде третирана

Резултатите са очевидни след първа процедура

Повече информация

Предлагаме широка гама процедури

Антицелулитни процедури, мезотерапия, кавитация, радиочестотен лифтинг, химични пилинги

Повече информация

Терапия "Хидра Максимум"

Интензивна хидратираща грижа за дехидратирана и суха кожа.

Водата е елексир на живота и е важна за всички функции в кожата. Ние доставяме на кожата си оптимално количество влага не само чрез пиене на достатъчно количество вода, но и чрез прилагане на козметични продукти.

Продуктите от хидратиращата линия съдържат естествени компоненти, които защитават спосопбността на клетките да свързват влагата в кожата и помагат за генерирането на устойчива доставка на влага. Кожата отново изглежда лъчезарна и става видимо по-мека и по-гладка от ден на ден.

За каква кожа е подходяща терапията за хидратация на Dr. med. Christine SCHRAMMEK?

Тази терапия за хидратация е подходяща за дехидратирана и девитализирана кожа без блясък, за кожа след продължително излагане на слънчева радиация, както и за хора работещи на открито и кожата им е подложена на атмосферни влияния. Много подходяща като възстановяваща процедура след химичен пилинг. 

Колко често трябва да правя терапия за хидратация?

При много дехидратирана кожа (например кожа на пушачи) и при наличие на първи бръчки препоръчваме да се направят 4-6 процедури веднъж седмично. При нормална и девитализирана кожа, след химичен пилинг или радиочестотен лифтинг– една терапия е достатъчна.

Колко време се задържа резулататът от тази терапия за хидратация?

Резултатът от терапията е мигновен и се задържа за постоянно при полагане и на домашна грижа. Усещането е за мека и нежда кожа пълна с живот.

Тази терапия за хидратация включва ли масаж на лицето?

Да, всички етапи от терапията за хидратация се изпълняват чрез масаж на лицето за по-ефективно проникване на съставките. Масажът е важна от част от процедурата. Той позволява на активните съставки да проникнат в кожата, а ефектът от него е по-здрава и по-тонизирана кожа.

Аз съм на 19, терапията за хидратация подходяща ли е за мен?

Да, без значение от възрастта е особено след лятото и при смяна на сезоните да се прави хидратираща процедура на лицето, тогава кожата губи най-много вода, както и след химичен пилинг за борба с акне и други кожни несъвършенства.

Какво е времетраенето и цената на процедурата?

Продължителност: 60 мин.

Цена: 50лв.