Лазерната епилация вече е достъпна

Напълно безопасна за всеки тип кожа дори с тен

Повече информация

Много мъже изполват лазерна епилация

Перманентното обезкосмяване е силно предпочитано от хиляди мъже

Повече информация

Всяка зона по тялото може да бъде третирана

Резултатите са очевидни след първа процедура

Повече информация

Предлагаме широка гама процедури

Антицелулитни процедури, мезотерапия, кавитация, радиочестотен лифтинг, химични пилинги

Повече информация

За нас

Нашият козметик Снежана Вълчева е придобила редица сертификати за професионална работа с апаратурата и козметичните ни продукти.

Тя има индивидуален подход към всеки клиент, като успява да анализира персоналните Ви нужди.

В консултациите си тя се стреми да разбере детайлите на вашите искания и да осигури възможно най-доброто изпълнение на процедурите!

Студио AV Light  е място където ще Ви посрещнем с усмивка в уютна, предразполагаща към релакс атмосфера. Но ние ще Ви предложим и професионално отношение и разбиране към Вашите желания и проблеми. С  всеки един клиент провеждаме безплатна консултация, за да се запознаем с неговата кожа, желания и очаквания.

Ще се погрижим добре за Вас, като ви изготвим индивидуална програма защото  вярваме, че всеки човек е уникален и заслужава персонално отношение.

С удоволствие ще Ви научими и напътстваме в грижите Ви за кожата, защото освен професионалните терапии, които ще получите в салона е необходима и правилна домашна грижа, за да се възвърне здравословното функциониране на кожата, а резултатите – видими и устойчиви.

За постигането на оптимални резултати както в лазерната епилация, така и в козметичните процедури и терапии за лице и тяло сме избрали утвърдени и изпитани марки апарати и професионална козметика.

Апаратът за лазерна епилация с който работим ELISION-PRO е ново поколение диодна лазерна платформа, която премахва окосмяването по селективен начин, атакувайки пигмента на косъма-меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул,без да увреждат кожата.

Лазерът работи с технология USP ( Ultra Shot Pulse – Ултра къс импулс ). Тази иновативна технология прави възможно доставянето на ултра къси импулси до косъма от 3 ms, които достигатоптималната температура, за да унищожат космения фоликул, без да наранят кожата. Това прави процедурата изключително безопасна и ефективна, с бърз и видим резултат.

Апаратът Elision-pro е проектиран да работи с четири различни дължини на вълните:

(755 nm, 810 nm, 940 nm и 1060 nm ) за дълготрайна и безопасна лазерна епилация при всички фототипове. Неговата висока пикова мощност (2000 W ) осигурява максимална сигурност и ефективност. Честотата на повторение на импулсите от 3 Hz  в статичен и 15 Hz  в динамичен режим, правят Elision-pro бърз, безопасен, мощен и ефективен апарат.

Лазерната епилация с него е успешна и при остатъчни косми.

Ние в AV Light  избрахме да работим с професионални козметични продукти и терапии, които „лекуват“  кожата, а не просто я глезят. Затова се спряхме на висок клас дермато-козметични брандове като:

 Dr. med. Christine Schrammek – Германия с повече от 60 години история, опит и експертиза в дерматологията, алергологията и анти-ейдж грижата.

GENOVE Dermatologics  с  Fluidbase  professional  разработена в тясно сътрудничество с водещи дерматолози в университетската болница в Sant  Pau в Барселона. В резултат на което е  създадена цялостна линия продукти за подобряване функцията на кожата. Уникалната носеща технология с бета-циклодекстрин осигурява контролирано освобождаване на активните съставки, което оптимално удължава действието на продуктите. Fluidbase professional се грижи интензивно за кожата, решава  кожни проблеми, здравословно и ефективно се бори със стареенето на кожата.

SIMILDIET Laboratories – създатели на серия химични пилинги в топ сегмента, разработени от екип от водещи учени и лекари. Леченията с тях са революционни и предлагат ефективно решение за широк кръг от кожни проблеми, без продължителен процес на възтановяване.

 

Ние от AV Light искаме нашите услуги да бъдат достъпни за широк кръг от хора, затова предлагаме индивидуални и гъвкави схеми за разсрочено плащане, без оскъпяване.