Лазерната епилация вече е достъпна

Напълно безопасна за всеки тип кожа дори с тен

Повече информация

Много мъже изполват лазерна епилация

Перманентното обезкосмяване е силно предпочитано от хиляди мъже

Повече информация

Всяка зона по тялото може да бъде третирана

Резултатите са очевидни след първа процедура

Повече информация

Предлагаме широка гама процедури

Антицелулитни процедури, мезотерапия, кавитация, радиочестотен лифтинг, химични пилинги

Повече информация

Безиглена мезотерапия

Тайната на безиглената мезотерапия е, че убожданията от игли са заменени от електрически импулси, с които веществата достигат до кожата. Едва ли има човек по света, който да харесва убожданията от игли, безиглената мезотерапия е дългоочаквано откритие в областта на козметичните процедури. Класическата версия на тази процедура също не предизвиква болка, но може все пак да доведе до някакъв дискомфорт, а и се изисква малко време, в което кожата да се успокои след нея. При безиглената мезотерапия дори тези малки недостатъци са напълно преодолени.

Как действа безиглената мезотерапия?

Безиглената мезотерапия е революционна технология, която е високоефективна, напълно безболезнена и напълно безопасна. Просто чрез нанасяне на каквато и да е козметика, независимо колко скъпа и качествена е, не е възможно да се достигне до мезодермата. Роговият слой е главната бариера за проникването на активните съставки, които се съдържат в локалните фармацевтични и лечебнокозметични средства. 

За наистина дълбока грижа в най-дълбоките слоеве на кожата на помощ идва безиглената мезотерапия. При нея  убожданията са заменени от електрически импулси, които също толкова успешно доставят необходимите съставки до дермалния слой на кожата

Самата технология се базира на електропорация и електроосмоза.

Електропорацията създава микроканали в кожата  и значително увеличава електропроводимостта на клетъчната мембрана, което позволява всяко вещество да бъде приложено върху повърхността на кожата и да бъде абсорбирано от нея и вътре в клетките. 

Това води до изключително добра абсорбция на активните вещества.Освен това при безиглената мезотерапия активните съставки са по-равномерно разпределени и по-добре усвоени от кожата. При класическата процедура, макар и в много редки случаи, по кожата могат да се образуват малки хематоми, които се „разнасят“ в рамките на седмица. Все пак, за да се избегне подобен риск, класическата процедура може да се замени с безиглена мезотерапия.

Кога и на каква кожа може да се прилага безиглената мезотерапия?

Безиглената мезотерапия може да се прилага върху всеки тип кожа, през всички годишни сезони, по всяко време на деня.

Тя гарантира видими резултати, които са дълготрайни. За безиглената мезотерапия са необходими около 6 процедури, което доказва, че дори в това отношение безиглената мезотерапия леко превъзхожда класическата, при която за максимални резултати са нужни до 10 процедури. 

При безиглената мезотерапия на кожа в различна степен на зрялост, се прилагат различни продукти в строго определени концентрации. Това става по преценка на специалиста, който извършва процедурата. 

Ние от AV Light избрахме да работим с апарата и мезо коктейлите на Fusion Meso защото те са нова концепция в естетичната медицина, нов подход в мезотерапевтичното лечение и процедури, основано на най-съвременните уреди и висококачествен фармацевтичен клас продукти.

FUSION MESO XPERT е иновативен апарат, който доставя в кожата високотехнологични активни съставки на принципа на електропорацията, комбинирана с LED светлина. Това е неинвазивен и безболезнен  метод, който регенерира кожата и коригира  различни несъвършенства по нея.


Ефективна, безопасна и неагресивна терапия, която води до видими и дълготрайни резултати!

FUSION MESO XPERT е технология, която съчетава електропорация и LED светлина, обединени с  цел по-добро проникване на мезо коктейли в кожата. Благодарение на това високоефективните и иновативни активни съставки достигат до клетката, а LED светлината активира определени биологични функции на кожата. 

ЧЕРВЕНАТА  СВЕТЛИНА – редуцира белезите на стареене, фините линии, бръчки и загубата на еластичност на кожата;

ЗЕЛЕНА  СВЕТЛИНА – намалява пигментациите, възпаленията, зачервявяниятя, успокоява чувствителната кожа, оказва благотворно въздействие при торбички  и  тъмни кръгове под очите

СИНЯ  СВЕТЛИНА – регулира омазняването и възпаленията при мазна и комбинирана кожа

В кои случаи е приложима безиглената мезотерапия:

При стареене на кожата

 • Възстановяване на стегнатия вид и еластичност на кожата.
 • Изглаждане на бръчки, линии и гънки като алтернатива на дермалните филъри (подобрява естествения синтез на колаген, еластин и други компоненти на дермалната матрица).
 • Неутрализиране на свободните радикали, гликацията и процесите на стареене
 • Дълбоко овлажняване на кожата 

За пълна грижа на очния контур 

 • Намаляване на торбички и тъмни кръгове под очите, бръчки и отпускане

При фотостареене и хиперпигментации от различен произход

 • Намаляване на пигментни петна, мелазма и изравняване и избистряне на тена на кожата.

При мазна , склонна към акне кожа, разширени пори

 • Допринася за по-добър контрол над акнето, действа противовъзпалително, успокоява зачервяванията, бързо облекчава  раздразнената кожа.
 • Позволява да се намали размерът на порите чрез увеличено производство на колаген около тях (което помага за свиването им) При комбинация на  F-ACN и химични пилинги резултатите от лечението са по-добри, а кожата пречистена.

При купероза, чувствителна и нетолерантна кожа

 • Намалява появата на зачервяване на лицето и телеангиектазии, предизвикани от прекомерна възпалителна теакция.
 • Зачервяването, разширените кръвоносни съдове и хиперпигментацията са видимо намалени.

За подобряване на обема и естествения цвят на устните

 • Разкрйте красотата на Вашите устни!
 • Обемът и хидратацията на устните се увеличават.
 • Естественият цвят става по-интензивен.

При наличие на целулит и отпускане на кожата 

 • Действа чрез различни механизми за намаляване на целулита, стимулира липолизата, дренира и стяга кожата на тялото.
 • Престуктуриране и укрепване на колагеновите и еластиновит влакна.
 • Силно стягащо и овлажняващо действие.

За съживяване, укрепване и възстановяване растежа на косата

 • Укрепване на допълнителна клетъчна матрица и подобряване на закрепването на косъма в скалпа. Отлични резултати могат да бъдат постигнати в комбинация с активни съставки като екстракт от Центела (съдоразширяващо действие), както и витамини, аминокиселини и минерали, възстановяване на микроциркулацията на скалпа и ревитализиране космените фоликули, като по този начин работи против изтъняването на косата и стимулира нейния растеж. В комбинация с F-HAIR MEN може да намали андрогенния косопад